تعمیر و تعویض تاچ ال سی دی انواع گوشی و تبلت

زمانی که از حرف از تعمیر و تعویض تاچ ال سی دی گوشی زده می شود فقط منظور از شیشه آن نیست که روی تاچ و ال سی دی و صفحه نمایش تبلت ها و گوشی ها وجود دارد که مستقیم آن را لمس خواهید کرد. اما برخلاف فکر و تصور بیشتر کاربران، تاچ و ال سی دی گوشی شامل قطعه های مختلفی می شود. در مطلب زیر به شرح انواع قطعات تاچ و ال سی دی گوشی می پردازیم و انواع روش تعمیر آن ها را بیان کنیم.

شرح کامل قطعات تاچ ال سی دی گوشی2

تعمیر و تعویض تاچ و ال سی دی گوشی معمول ترین و رایج ترین مسئله تعمیری است که برای گوشی ها پیش می آید. کاربران گوشی ممکن است بخاطر دلایل مختلفی مانند شکستن تاچ و ال سی دی گوشی، از کار افتادن تاچ گوشی و دیگر دلایل اقدام به تعمیر و تعویض تاچ و ال سی دی گوشی می کنند. اما خرابی یا شکستن تاچ و ال سی دی گوشی به طور همیشگی به یک مدل نمایان نمی گردد و در بعضی از شرایط امکان دارد به شیوه ها و مدل های مختلفی شاهد خرابی و شکستن تاچ و ال سی دی گوشی هستیم. شاید در بعضی شرایط بشود تاچ و ال سی دی گوشی را با تعمیر ساده تر و کم هزینه انجام دهیم اما اگر مجبور به تعویض تاچ و ال سی دی گوشی باشیم کمی هزینه ها بالا تر می رود.

برای واضح شدن این موضوع ها لازم است به به شرح قطعات تاچ و ال سی دی گوشی به طور کامل بپردازیم و مروری به انواع خرابی رایج در تاچ و ال سی دی گوشی را داشته باشیم.  به همین دلیل شما می توانید دقیق تر و خیلی بهتر با تمامی قطعات تاچ و ال سی دی گوشی و مدل و نحوه اجرای آن آشنا شوید. بنابر این شرح قطعات تاچ و ال سی دی گوشی را به صورت کامل انجام می دهیم.  

شرح کامل قطعات تاچ ال سی دی گوشی

قطعات تاچ و ال سی دی گوشی و تبلت

تاچ ال سی دی انواع گوشی شامل قطعات زیاد و مختلفی است. یعنی چنانچه تاچ و ال سی دی گوشی به هر دلیلی از کار بیافتد، شاید نیاز باشد تاچ و ال سی دی گوشی را تعویض کنیم اما از لحاظ فنی، تاچ و ال سی دی گوشی تنها قطعه هایی نیستند که عوض خواهند شد. جهت درک بیشتر این موضوع باید با قطعات مختلف تاچ و ال سی دی گوشی آشنا شوید. به صورت کلی تاچ و ال سی دی انواع گوشی به پنج قطعه تقسیم می گردد:

 

تاچ گوشی یا دیجیتایزر

زیر لایه گلس محافظت ال سی دی گوشی، تاچ نصب شده است. تاچ گوشی لایه ی بسیار حساسی نسبت به فشار است که می شود دقیقا محل هایی را که کاربران با انگشتشان لمس کرده اند را تشخیص داد.  چنانچه تاچ گوشی یا دیجیتایزر از ال سی دی تبلت و گوشی حذف شوند، دیگر نمی شود گوشی را لمس و با لمس آن علی با گوشی را انجام داد زیرا قطعه ی مهمی که وظیفه آن تشخیص قسمت لمس گوشی و ال سی دی آن را را داشته از خراب یا کار افتاده است. تاچ گوشی موبایل یا تبلت به صورت مستقل کابلی ارتباطی دارد که بر روی سوکت خصوصی تاچ که در مادربرد تبلت یا گوشی است و برای آن در نظر گرفته شده است نصب می گردد.

گلس محافظ بر روی ال سی دی

گلس بر روی تاچ و ال سی دی دارای جنسی شیشه ای است و می شود گفت که نوعی لایه ی شیشیه ای می باشد که وظیفه ی آن محافظت از تاچ و ال سی دی و حفظ گوشی و صفحه آن در مقابل ضربه و برخورد با تاچ و ال سی دی گوشی به طور مستقیم است. چنانچه دقت کرده باشید از شیشه گوریلا گلس در گوشی های هوشمند امروزی بر روی تاچ و ال سی دی و صفحه نمایش ها استفاده می گردد. این نوع شیشه ها همان گلس محافظ بر روی تاچ و ال سی دی گوشی است. دقت کنید که گلس روی تاچ و ال سی دی با لایه ای پلاستیکی ای که کاربران گوشی جهت جلوگیری از افتادن خط و خش روی تاچ و ال سی دی گوشی است و آن را نصب می‌کنند بسیار تفاوت دارد. گلس و لایه ی شیشه ای روی ال سی دی به وسیله خود شرکت تولید کننده گوشی با دستگاه های مخصوص بر روی تاچ و ال سی دی گوشی پرس می کنند.

لایه نوری در پس زمینه تاچ و ال سی دی

در لایه ی زیر تاچ و ال سی دی گوشی مجموعه ای از انواع چراغ های پر نور وجود دارد که وظیفه ی آن ها پخش کردن نور جهت نمایش محتوا و عکس های مورد نظر را بر عهده دارد. این نوع قطعه به صورت یکپارچه در پشت تاچ و ال سی دی وصل است و ممکن است بتوان تاچ و ال سی دی و لایه ی نوری پس زمینه ی آن را به صورت یکپارچه در نظر گرفت. اما جهت روشن و نورانی تر شدن موضوع، این یکی از قطعات را به صورت مستقل جزو یکی از قطعه های تاچ و ال سی دی گوشی معرفی کرده‌ایم. پس در صورت خاموشی صفحه نمایش و تاچ و ال سی دی و از کار افتادن آن بی تردید به لایه نور پس زمینه تاچ و ال سی دی گوشی ارتباط خواهند داشت.

 

فریم تاچ و ال سی دی

آخرین قطعه اصلی فریم تاچ و ال سی دی نام دارد که همه قطعه های تاچ و ال سی دی گوشی را به صورت یکپارچه و در غالب یک مجموعه ی کامل در کنار هم نگهداری میکند. یعنی گلس شیشه ای ال سی دی، ال سی دی، تاچ، لایه ی نوری پس زمینه ی گوشی همه بر روی فریم تاچ و ال سی دی پرس می شوند و مجموعه ای یکپارچه به وجود می آورند.

ال سی دی گوشی

زیر لایه ی دیجیتایزر یا تاچ گوشی ال سی دی آن قرار گرفته که نوعی شیشه با الگوی خاص است که محتوا و تصاویر صفحه نمایش توسط آن ها را به تصویر می کشند. موقعی که صفحه نمایش موبایل سیاه شود و روشن نشود، شک نکنید که LCD گوشی آسیب دیده. ال سی دی گوشی شامل یک سری سیم ارتباطی مخصوص است که مستقیما روی مادربرد گوشی ها نصب می گردد.

 

بنا به اطلاعات بالا با قطعه های تاچ و ال سی دی گوشی آشنا شدید. زمانی که نسبت به تعمیر و تعویض تاچ و ال سی دی گوشی اقدام می کنید، در واقع این پنج قطعه گوشی در قالب یک قطعه تاچ و ال سی دی مستقل و تعویض می شوند. لازم است بدانید که قطر و ضخامت  این پنج قطعه در فریم تاچ و ال سی دی بسیار کم و ناچیز است، شاید در حدود چند میلی متر باشد.

3.8/5 (4 رای)
ارسال نظر
verification
واتسآپتماس با ما